BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

Izbrauc ar “MeToDrive” braukšanas simulatoru B kategorijas vadītāju apmācībai!

“Tech Industry 2023” apmeklētājiem Inovāciju ekspozīcijā būs iespēja izbraukt ar “Metodrive.com” simulatoriem un pārbaudīt savas spējas nestandarta situācijās uz ceļa. Izstādē ar savu piedāvājumu – divu veidu “MetoDrive” braukšanas simulatoriem (“Golf” auto un portable versiju) startēs Vidzemes Augstskolas “VR Lab” maģistratūras absolventi.

 
Priekšrocības un specifika braucot ar “MeToDrive”:

  • Šis auto simulators ir unikāls – parastie ekrāni tiek aizstāti ar virtuālām realitātes brillēm;
  • Drošā veidā ikviens var uzlabot savas autovadītāja prasmes – sēžot īstā auto un braucot pa virtuāli veidotām 3D Rīgas ielām;
  • Ātruma sajūta tiek simulēta ar vēja plūsmu – jo ātrāk brauc, jo ātrāk pūš vējš salonā;
  • Sēdeklī ir iebūvēts vibrācijas spilvens, kas attiecīgi simulē ceļa nelīdzenumus un citus fizikas spēkus, kuriem ķermenis ir pakļauts braucot ar reālu auto.
  • Braucējs atrodas reālā mašīnā ar tādu pašu ergonomiku un vadības svirām, bet brauciens notiek pa virtuāli izveidotiem maršrutiem;
  • Katrā braukšanas simulatorā var braukt gan ar manuālo, gan automātisko ātrumkārbu;
  • Braukšanas kļūdas tiek paziņotas nekavējoties. Piemēram, ātruma pārsniegšana, pagriezienu izmantošana, braukšana pie sarkanās gaismas, nepareiza nogriešanās no vienvirziena ceļa, kā arī ceļa zīmju neievērošana.
Uzņēmuma mērķis ir palīdzēt autoskolām labāk apmācīt jaunos autovadītājus. Tāpat “MeToDrive” ir vērtīgs ikvienam, kurš vēlas pārbaudīt savas spējas rīkoties nestandarta situācijās uz ceļa.

 
Vairāk: https://metodrive.com/

Image Image Image Image