BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“Swagelok Helsinki” prezentēs jaunumu – amonjaka gāzes paraugu ņemšanas sistēmu

“Swagelok Helsinki” izstādē prezentēs savus piedāvātos servisus, fokusējoties uz gatavu risinājumu izstrādi. Uzsvars tiks likts uz drošu ūdeņraža sistēmu izveidi, izmantojot tam specializētos “Swagelok” produktus un uzņēmuma pieredzi, zināšanas.

“Swagelok Helsinki” prezentēs šķidrumu un gāzu paraugu ņemšanas sistēmas, kā arī “Swagelok” jaunumu – amonjaka gāzes paraugu ņemšanas sistēmu. Tiks prezentēti komponenti drošu ūdeņraža sistēmu izveidei – veidgabali, vārsti, reduktori. Uzņēmuma pārstāvji dalīsies ar pieredzi tik strauji augošajā ūdeņraža industrijā.

“Swagelok Helsinki” veic izbraukuma servisus šķidrumu un gāzu sistēmu neatkarīgām inspekcijām un konsultāciju veikšanai klienta uzņēmumos un ražotnēs. Sastādām nepieciešamo veicamo darbu sarakstus problēmu risināšanā un piedāvājam “Swagelok” produktus to īstenošanā, iekļaujot izgatavoto mezglu uzstādīšanu.

Veicam pasūtījuma sistēmu izstrādi vadoties pēc klienta idejām, shēmām un vēlmēm. Izveidojam 3D modeļus, rasējumus, nepieciešamo dokumentāciju, kā arī visu izgatavojam – to darām tīrtelpās, iepakojam un nosūtam klientam.

Atgādināsim arī par “Swagelok” produktu klāstu, kurā ietilpst veidgabali, vārsti, šļūtenes un elastīgas caurules, spiediena regulatori, mērierīces un metāla caurules, gatavas paraugu ņemšanas un gāzes sadales sistēmas.

“Swagelok Helsinki” ir ekskluzīvs “Swagelok” produktu un pakalpojumu piegādātājs ar vairāk nekā 75 gadu pieredzi.

www.helsinki.swagelok.solutions/ne/
linkedin.com/company/swagelok-helsinki

Image Image Image Image