BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“Datu tehnoloģiju grupa” demonstrēs AI un Cloud tehnoloģijas piekļuves un videonovērošanas sistēmās

SIA “Datu tehnoloģiju grupa” izstrādā un uztur Latvijā vadošo darba laika un procesu uzskaites sistēmu “Workhour”. Uzņēmums jau 15 gadus ir “GeoVision” oficiālie pātrstāvji Latvijā.

“Datu tehnoloģiju grupa” izstādē “Tech Industry 2023” demonstrēs jaunākās AI un Cloud tehnoloģijas piekļuves un videonovērošanas sistēmās.

Workhour.eu ir modulāra darba procesu efektivizācijas sistēma, kas izejot no klienta vēlmēm var tikt kalibrēta ar atbilstošo funkcionalitāti un tās funkciju nodrošināšanai nepieciešamajām iekārtām. Uzņēmums veic pilnu pakalpojuma ciklu, sākot ar tehniskā uzdevuma formēšanu, klienta vajadzību apzināšanu un paša projekta realizāciju. Šobrīd aktuāli ir digitalizācijas fondu apguves iespējas. Šim nolūkam Datu tehnoloģiju grupa ir piesaistījusi savu ES fondu apguves speciālistu, kurš palīdzēs mūsu klientam noorientēties nepieciešamo dokumentu sagatavošanā un procesos saistītos ar fondu līdzekļu apguvi.

“Datu tehnoloģiju grupa” ir pilna servisa IT&T uzņēmums, kurš nodrošina nupat visus šodien nepieciešamos pakalpojumus jebkuram uzņēmējam jau 23 gadu garumā. Ja nenodrošinām paši, tad vienmēr piesaistām sevi labi apliecinājušus sadarbības partnerus.

Kontakti:
sales@dtg.lv
www.workhour.eu
www.dtg.lv
Tālr.: +371 67501421

Image Image Image Image