BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“TwinProjects” piedāvās pilna cikla projektu integrāciju

Digitālie dvīņi, lāzerskenēšana, 3D modelēšana un inženiertehniskie risinājumi – “TwinProjects” piedāvā pilna cikla projektu integrāciju:

  • - Digitālā dvīņa programmatūru;
  • - 3D Lāzerskenēšanu un Modelēšanu;
  • - Sensoru uzstādīšanu;
  • - Apkopes un SCADA sistēmas;
  • - Inženierrisinājumus;
  • - Priekšizpētes.
Izstādē būs iespējams aplūkot Digitālo dvīņa programmatūru un saņemt konsultācijas pārdomātai digitalizācijas integrācijai savā uzņēmumā.
Digitālā dvīņa programmatūra - platfoma, kur 3D modelis, dokumentācija un visas sistēmas tiek pārvaldītas vienuviet.
Uzņēmums piedāvā programmatūru un tās integrāciju, apkopes sistēmu, Scada, sensoru uzstādīšanu, 3D modeļa izveidi, simulācijas, u.c., lai iegūtu pārredzamāku darbību uzņēmumā, vieglāku jauno darbinieku integrāciju, priekšlaicīgu kļūdu novēršanu, datu analīzi, kā arī produktīvāku darba ikdienu.
3D skenēšana un modelēšana - precīzai objektu un vides fiksācijai, laiveiktu renovācijas darbus, jaunu iekārtu integrāciju, rūpniecisku ražošanu un plānošanu.
Iespējams fiksēt datus ar 2 mm precizitāti, iekštelpās & ārtelpās līdz 130m, iztaigāt 3D tūri, kā arī iegūt 3D modeli un 2D rasējumus.
Inženierrisinājumi kuģniecības, enerģētikas un rūpniecības nozarēs, elektrības un automizācijas projektēšana / serviss, sensoru integrācija, Tehniskie aprēķini u.c.


Twinprojects komandā ir vairāk nekā 15 inženieri, programmētāji un tehnoloģiju attīstītāji, kas jau 5 gadus sevi pozitīvi pierāda jūrniecības, enerģētikas un digitalizācijas nozarēs.

Www.twinprojects.net
www.linkedin.com/company/ship-projects-ltd/posts/

Image Image Image