BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“Rolands Moisejs” prezentēs “TRUMPF” liekšanas presi par vēl nebijušu cenu!

Jaunas liekšanas preses “TruBend 1225” pirmizrāde Eiropā notiks tieši izstādē “Tech Industry 2023” Ķīpsalā, Latvijā.

Tieši izstādē Jūs varēsiet pasūtīt šo iekārtu par īpašu cenu un saņemt bezmaksas standarta instrumentu komplektu aptuveni 1,5 m garumā!

“TruBend1225” ir vērsta uz to, kas patiešām ir svarīgs: intuitīvs un uzticams risinājums “TRUMPF” kvalitātē. Iekārta pārsteidz ar vieglu un uzticamu darbību, ar augstu precizitātes līmeni un atbilstošiem drošības standartiem. Pateicoties izturīgajam sistēmas dizainam, augstas kvalitātes komponentiem un intuitīvai programmēšanas sistēmai, “TruBend1225” ir gan ideāls papildinājums Jūsu esošajām “TRUMPF” iekārtām, gan perfekts ievads “TRUMPF” liekšanas tehnoloģijā.

Uzņēmumu grupa “Rolands Moisejs” ir tirgus līderis metālapstrādes un plastmasas iekārtu tirdzniecībā Baltijas valstīs. Uzņēmums piedāvā saviem klientiem un sadarbības partneriem augsti kvalificēta personāla individuālo pieeju, plašu pasaules vadošo ražotāju produktu sortimentu, ātru klientam interesējošas informācijas nodrošinājumu, modernu apmācību sistēmu, kvalitatīvu un laicīgu iekārtu piegādi, kā arī turpmāku tehnisko atbalstu un iekārtu apkalpošanu visas ekspluatācijas laikā.

Kontakti:
www.rm.lv

Image Image