BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“ABB’’ prezentēs jaunākās tehnoloģijas un risinājumus industriālajai videi

Izstādes ‘’Tech Industry 2023’’ āpmeklētāji varēs iepazīt “ABB’’ jaunākās tehnoloģijas un risinājumus, kas veicina ilgtspēju un inovācijas industriālajā vidē.

Sadarbības Roboti: automatizācijas nākotne ar modernajiem kolaboratīvajiem robotiem ’’GoFa™’’ produktīvam darbam kopā ar cilvēkiem.

Elektroauto uzlādes infrastruktūras izveide uzņēmumiem: uzlādes iekārtas ’’Terra AC’’, ’’Terra DC’’.

Energoefektivitātes veicināšana: demonstrēsim ievērojamu enerģijas ietaupījumu, ko var sasniegt, izmantojot ’’ABB’’ frekvenču pārveidotājus, salīdzinot ar tradicionālajām ar aizbīdņiem kontrolējamām ventilatoru sistēmām.

Kompaktais un pielāgojamais ’’ACS580’’ frekvences pārveidotājs var kontrolēt piemēram, konveijerus, sūkņus, ventilatorus, maisītājus un kompresorus dažādās rūpniecības nozarēs, tostarp pārtikas un dzērienu, tekstilizstrādājumu, materiālu apstrādes u.c.

Rūpnieciskie sadarbspējīgie roboti:

  • Iepazīstiet automatizācijas nākotni ar mūsu modernajiem kolaboratīvajiem robotiem ’’GoFa™’’;
  • Uzziniet, kā tie harmoniski sadarbojas ar cilvēkiem, uzlabojot darba efektivitāti un produktivitāti;
  • Elektroauto uzlādes infrastruktūras izveide uzņēmumiem: pāreja uz elektrisko autoparku ir nozīmīgs solis uz uzņēmuma ilgtspējību. Iepazīstieties ar mūsu elektroauto uzlādes risinājumiem - ’’Terra AC’’, ’’Terra DC’’, kas paredzēti uzņēmumiem, kuri ir apņēmušies veidot videi draudzīgāku nākotni.
  • Energoefektivitātes veicināšana: pārliecinieties par reālu enerģijas ietaupījumu, ko var sasniegt, izmantojot ’’ABB’’ frekvenču pārveidotājus, salīdzinot ar tradicionālajām ar aizbīdņiem kontrolējamām ventilatoru sistēmām.
  • Kompaktais un pielāgojamais ’’ACS580’’ frekvences pārveidotājs var kontrolēt piemēram, konveijerus, sūkņus, ventilatorus, maisītājus un kompresorus dažādās rūpniecības nozarēs, tostarp pārtikas un dzērienu, tekstilizstrādājumu, materiālu apstrādes u.c.
’’ABB’’ ir tehnoloģiju līderis elektrifikācijas un automatizācijas jomā, kas nodrošina ilgtspējīgāku un resursu ziņā efektīvāku nākotni. Uzņēmuma risinājumi apvieno inženiertehnisko zinātību un programmatūru, lai optimizētu to, kā lietas tiek ražotas, pārvietotas, darbinātas un ekspluatētas. Balstoties vairāk nekā 130 gadu ilgā izcilības pieredzē, ’’ABB’’ 105 000 darbinieki ir apņēmušies veicināt inovācijas, kas veicinās rūpniecības transformāciju.

Kontakti:
www.abb.lv
facebook.com/ABB

Image Image Image