BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

''Kärcher'' prezentēs jaunumu – autonomu grīdas mazgāšanas iekārtu "Kira B 50"

Jums ir uzdevums? ’’Kärcher’’ ir risinājums!

Nāciet uz izstādi ’’Tech Industry 2023’’ un aplūkojiet tīrīšanas tehnoloģiju un inovāciju izstrādes milža ’’Kärcher’’ piedāvāto uzkopšanas iekārtu klāstu! Atrodiet sev piemērotāko uzkopšanas risinājumu, lai nodrošinātu tīrāku vidi sev apkārt! Grīdas mazgāšanas iekārtas, mazāki un lielāki slaucītāji, tīrīšana ar sauso ledu, industriālās vakuuma iekārtas, municipālā jeb komunālā uzkopšanas tehnika un vēl daudz kā cita.

Īpašais piedāvājums – jaunā, pilnībā autonomā grīdas mazgāšanas iekārta "Kira B 50"
’’Kärcher’’ grīdas mazgāšanas iekārta ’’KIRA B 50’’ ir noderīgs papildinājums Jūsu uzkopšanas komandai. Tā ir paredzēta grīdas tīrīšanai ne tikai ierobežotās telpās, bet arī vidēji lielās (1000 m²) un lielās (15 000 m²) platībās, tāpēc tā ir ideāli piemērota lietošanai transporta nozarē, mazumtirdzniecībā un iepirkšanās centros, veselības aprūpes iestādēs, publiskajās iestādēs un telpās, kas paredzētas ražošanai. Kaut arī tā tīra vidēji lielas un lielas platības gluži kā parastais grīdas mazgātājs, ’’KIRA B 50’’ veic to pilnīgi autonomi. Rezultātā apkopējiem vairs nav jāveic laikietilpīgi grīdas uzkopšanas darbi, un tā vietā viņi var pievērsties sarežģītākiem uzdevumiem. Tas ir labi biznesam, vēl labāk – Jūsu komandai. Uzzini vairāk šeit: www.kaercher.com/lv/profesionals/gridas-mazgasanas-iekartas

Komunālā uzkopšanas tehnika 
Īstais transportlīdzeklis katram uzdevumam. ’’Kärcher’’ komunālās uzkopšanas iekārtas sniedz pirmklasīgus rezultātus visur – no pavasara tīrīšanas un zaļo zonu uzkopšanas darbiem vasarā līdz lapu sezonai – rudenim – un sniega kupenu šķūrēšanai ziemā.

Slaucīšanas un vakuuma slaucīšanas iekārtas
Ātras birstes, augsts sniegums – kompaktās, jaudīgās slaucīšanas un vakuuma slaucīšanas iekārtas acumirklī nodrošina tīrību vienmēr un visur. Vakuuma slaucīšanas iekārtas lielākoties var tikt izmantotas lielu iekštelpu un brīvdabas platību tīrīšanai. Salīdzinājumā ar parastajām birstēm tās savāc pat rupjos gružus, grūti noņemamos netīrumus un putekļus ātri, efektīvi un ar minimālu piepūli.

Platības tīrīšanas veiktspēja (m²/stundā):

  • Industriālās vakuuma slaucīšanas iekārtas 7200–28,000 m²
  • Braucamās vakuuma slaucīšanas iekārtas 5100–13,600 m²
  • Vakuuma slaucīšanas iekārtas ar piedziņu 3375–4725 m²
  • Stumjamās slaucīšanas un vakuuma slaucīšanas iekārtas 2800–3680 m²
  • Salīdzinājumam jāizceļ, ka tīrīšanas veiktspēja, ko cilvēks var iegūt ar parasto slaucīšanas birsti, ir 120, maksimāli 160 m²/h.
’’Kärcher’’ mērķis ir Jūsu gandarījums. Nāciet un uzziniet, kā mēs to varam Jums nodrošināt! 

’’Kärcher’’ ir starptautisks 15 000 darbinieku liels uzņēmums, kas darbojas 80 valstīs un kuram rūpes par tīrību ir prioritāte. Uzņēmums darbojas pēc skaidras un vienkāršas filozofijas – inovācijas ir ieguvums cilvēkiem. Mēs esam perfekcionisti un vienmēr uzlabojam esošās sistēmas un dizainu. Esam apņēmības pilni apzināt citas jomas ar pārliecību un darīt, nevis tikai runāt. Atbilstoši šai filozofijai tiek radīti risinājumi ar pārliecinošu veiktspēju, kvalitāti un lietojamību, kas ir soli priekšā tirgum. Jo mums tīrība ir lielākais un labākais izaicinājums pasaulē. Tas ir tas, pie kā mēs strādājam. Ik dienas.

Kontakti:
info@lv.kaercher.com
www.kaercher.com/lv
facebook.com/KarcherLatvija
linkedin.com/company/sia-karcher

Image Image Image Image Image