BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“Zippy Vision” iepazīstinās ar vizuālās pārbaudes un automatizācijas tehnoloģijām kokapstrādes nozarē

“Zippy Vision” izstādē “Tech Industry 2023” Latvijas ražotāju kopstendā iepazīstinās ar vizuālās pārbaudes un automatizācijas tehnoloģijām kokapstrādes nozarē.

Vadošais uzņēmums vizuālās pārbaudes un automatizācijas tehnoloģiju jomā kokapstrādes nozarē – “Zippy Vision” piedalīsies izstādē "Tech Industry 2023" un uzņēmuma eksperti iepazīstinās ar inovatīvas koksnes skenēšanas tehnoloģijām un risinājumiem, kas ievērojami paaugstina ražīgumu un efektivitāti koka izstrādājumu ražošanā.

“Zippy Vision” ir vizuālās pārbaudes un automatizācijas tehnoloģiju līderis kokapstrādes nozarē, kas specializējas progresīvu risinājumu izstrādē. Uzņēmuma inovācijas balstās uz mākslīgā intelekta, mašīnmācīšanās, mašīnredzes un sarežģītas matemātikas sinerģiju. Mēs esam eksperti nepilnību noteikšanā un optimizācijā uz koka un saplākšņa mainīgajām virsmām, kā arī precīzā gala produkta daudzuma atbilstībā pasūtījumam. Mūsu komanda arī izstrādā pielāgotus optimizācijas algoritmus dažādiem dimensiju uzdevumiem kokapstrādē.

“Tech Industry 2023” apmeklētāji tiks iepazīstināti ar “Zippy Vision” piedāvātās koksnes skenēšanas tehnoloģijas un risinājumiem:

  • “BestCut M4”: multi sensoru, augstas izšķirtspējas koka brusu skeneris cirkulārām apstrādes līnijām ar pilnu produktu 2D izvietojuma optimizāciju un saistītu 2D dēļu garenvirziena zāģēšanas optimizāciju.
  • “BestCut M2”: multi sensoru, augstas izšķirtspējas koka dēļu skeneris ar pilnu produktu 2D izvietojuma optimizāciju un saistītu 2D dēļu garenvirziena zāģēšanas optimizāciju.
  • “BestCut PrismCut”: garenvirziena masīvkoka prizmas optimizācijas skeneris, kurš ir apvienots ar pozicionēšanas sistēmu, kas novieto koka sijas pret fiksēto ripzāģa komplektu ar 0,1 mm precizitāti, lai nodrošinātu automātisku, racionalizētu un optimizētu zāģēšanas procesu..
  • “Profile Expert”: pārbaudes sistēma nodrošina gala produkta profilu 3D pārbaudi un novērtēšanu, piemēram, saplākšņa T&G procesa kontroli pret noteiktajām izmēru prasībām vai grīdlīstes virsmas kontroli. Tā skenē visu izstrādājuma garumu un pārbauda, vai T&G profila izmēri atbilst izvirzītajām prasībām.
“Zippy Vision” ir kokapstrādes nozares līderis vizuālās pārbaudes un automatizācijas tehnoloģijās, specializējoties efektivitātes un ražīguma uzlabošanā ar mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās risinājumiem. Uzņēmums piedāvā inovatīvas nepilnību noteikšanas un optimizācijas tehnoloģijas koka un saplākšņa mainīgajām virsmām, kā arī precīzu gala produkta atbilstību specifikācijai.

Kontakti:
www.zippyvision.com
https://lv.linkedin.com/company/zippyvision
info@zippyvision.com
Tālr.: +371 27770068

Image Image