BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

Metinātāju konkurss “Latvian Welder 2023” un īpaši piedāvājumi izstādes apmeklētājiem no mācību centra “BUTS”

Mācību centrs “BUTS” izstādes apmeklētājiem piedāvās iegriezt laimes ratu un iegūt īpašas dāvanas un atlaides metināšanas, darba aizsardzības un citiem kursiem. Savukārt 1. decembrī “Tech Industry 2023” norisināsies metinātāju konkursa “Latvian Welder 2023” fināls.

Izstādē piedalīsies mācību centra “BUTS” Rīgas nodaļas – Darba aizsardzības nodaļa, Elektronodaļa un Metināšanas, sanitārtehnikas un autoremonta nodaļa. Katra nodaļa izstādes apmeklētājiem piedāvās iegriezt “BUTS” laimes ratu un iegūt dažādas balvas vai īpašas akcijas cenas tādiem kursiem kā “Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu programma”, “Darbs augstumā”, “Augstkāpēja darbs”, “Elektrodrošība (A, Bz, B, Cz, C)”, “Profilaktiskie mērījumi”, “KNX pamatzināšanu kurss”, “Metināšana sievietēm”, “Fizioterapija metinātājiem” un daudziem citiem pieprasītiem kursiem. Kā arī izstādes apmeklētāji varēs pieteikties visu veidu (TIG, MIG, MMA, MAG) metināšanas kursiem par lieliskām cenām.

1. decembrī, pie mācību centra “BUTS” stenda norisināsies metinātāju konkursa “Latvian Welder 2023” fināls. Konkursanti finālā savas prasmes apliecinās uz jaunākajām “ESAB” metināšanas iekārtām. Sīvā konkurencē noskaidrotie Latvijas izcilākie metinātāji saņems vērtīgas balvas. 1. vietas ieguvējam balvā būs metināšanas iekārta “Welldo MIG-220S LCD” no “Sanistal”.

Mācību centrs “BUTS” ir vecākais un lielākais privātais pieaugušo profesionālās tālākizglītības centrs Latvijā, ik gadu apmāca 18000 – 20000 personu visā Latvijā. “BUTS” izglītības pakalpojumi ir pieejami visos Latvijas reģionos gan mācībām klātienē, gan attālināti. Esam aktīvs dažādu nozaru asociāciju biedrs, sadarbojamies ar vadošajiem vietējiem un starptautiskajiem uzņēmumiem, lai sniegtu maksimāli kvalitatīvu un tirgus tendencēm atbilstošu izglītības pakalpojumu.

“BUTS” galvenie piedāvātie pakalpojumi un produkti – metinātāju MAG/MIG/TIG/MMA kvalifikācijas piešķiršana un kursi, starptautiskā metinātāju sertifikācija, kursi darba drošības, ugunsdrošības un citās reglamentētajās jomās, speciālistu apmācība enerģētikas jomās, elektrodrošības kursi un KNX starptautiskā sertifikācija. Kā arī dažādu valodu kursi, meistarklases, kursi biroja un biznesa vadības jomās.

Kontakti:
www.buts.lv
facebook.com/MacibuCentrsBUTS
instagram.com/buts_macibu_centrs

Image Image Image Image