BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“CRC Technologies” – no automatizācijas ražošanas drukā līdz robotizācijai HoReCa segmentā

No automatizācijas ražošanas drukā līdz robotizācijai HoReCa segmentā – kādus mūsdienīgus biznesa vadīšanas risinājumus piedāvā “CRC Technologies”?

Uzņēmums “CRC Technologies” izstādē iepazīstinās ar plaša spektra automatizācijas, robotizācijas un digitalizācijas risinājumiem – augstas klases ražošanas drukas printeriem, mūsdienīgām pēcapstrādes iekārtām ar automatizācijas iespējām, drukas drošības sistēmām, industriālo robotiku, bibliotēku/arhīvu automatizācijas iekārtām. Tāpat izstādes viesiem būs lieliska iespēja aprunāties un saņemt konsultāciju no jomas speciālistiem un servisa daļas pārstāvjiem.


Izstādes dalībniekiem šī būs lieliska iespēja uzzināt pašiem, kā automatizācijas un robotizācijas ieviešana biznesa procesos var optimizēt darbu un vērienīgi atbrīvot no laikietilpīgiem ikdienas uzdevumiem (ko turpmāk var uzticēt mākslīgajam intelektam vai robotam). Tas ir veids, kā atvēlēt vairāk laika tiem procesiem, kas palīdz attīstīt uzņēmumu.

“CRC Technologies”, sadarbībā ar “Plockmatic Group” un “Canon”, izstādes apmeklētājiem piedāvās plašu tehnoloģiju piedāvājumu, sākot no profesionāliem ražošanas drukas printeriem, beidzot ar dažādām pēcapstrādes iekārtām: griezējiem, automatizētiem bigotājiem, laminatoriem, brošūru veidotāju, giljotīnu ar hidraulisko piedziņu u.c.

Tāpat “CRC Technologies” stendā (Nr. L 22) būs iespēja apskatīt darbībā “ABB” industriālo sadarbības robotu jeb kobotu, kas palīdz cilvēkam monotonos vai, piemēram, šķirošanas darbos.

Savukārt, viens no jaunumiem, ko uzņēmums piedāvā Latvijas HoReCa segmentam, ir “KeenOn” robots-viesmīlis, kas var veikt klientu apkalpošanu patstāvīgi vai strādāt kā oficiantu asistents ēdienu izvadāšanā. Smaidīgas sejiņas uz displeja piešķir robotam emocionālo izpausmi, taču sensori un stabilizatori-precizitāti un ātrumu. Vēl viena joma, ko “CRC Technologies” aprīko ar “Bibliotheca” un “3M” ražotām automatizācijas un digitalizācijas iekārtām, ir bibliotēkas un arhīvi. Izstādes laikā apmeklētājiem tiks demonstrēts darbībā viedais pašapkalpošanās stends grāmatu saņemšanai un nodošanai, kompaktais grāmatu skeneris automatizētai grāmatu meklēšanai un ātrām inventarizācijas uzskaitēm.

“CRC Technologies” ir Latvijas uzņēmums, kas tika dibināts 1994. gadā. Šobrīd uzņēmums aktīvi attīsta 3 galvenos darba virzienus, lielu uzsvaru liekot tieši uz automatizācijas, digitalizācijas un robotizācijas risinājumiem:

  • “CRC Print” – piedāvā ļoti plašu ražošanas (PSG) un biroja printeru klāstu, pilnu servisu (pārņem no klienta visas rūpes par printeriem un apkopi), pēcapstrādes aprīkojumu, pārvaldīto drukas pakalpojumu (Managed Print Services, MPS) ieviešanu, kas, ļauj uzlabot darba efektivitāti un dokumentu drošību. Kā arī piedāvā dažādus citus automatizācijas, digitalizācijas un drošības risinājumus;
  • “CRC Library” – piedāvā iekārtas un pakalpojumus bibliotēku automatizēšanai un digitalizācijai;
  • “CRC Solutions” – piedāvā plašu klāstu ar audiovizuālo aprīkojumu un demonstrācijas iekārtām klātienes un tiešsaistes konferencēm. Tāpat “CRC Solutions” piedāvājumā ir liela izvēle ar interaktīviem mācību rīkiem pirmsskolas un skolas vecuma bērniem; mācību rīki paredzēti dažādām jomām- valodu mācīšanās, matemātika, dabas zinātnes, māksla u.t.t . Vēl viens segments, ar kuru strādā “CRC Solutions”, ir uzņēmumi no dažādām nozarēm- lielveikali, restorāni, ražotnes, viesnīcas, slimnīcas-, kuriem tiek piedāvāti automatizācijas un robotizācijas risinājumi, kā arī pilns serviss.
Uzņēmuma mērķi:
  • nodrošināt klientus ar jaunākajiem tehnoloģijas risinājumiem;
  • ar automatizācijas un robotizācijas ieviešanu, palīdzēt klientiem uzlabot viņu biznesu;
  • nodrošināt klientiem vislabāko servisu.
Kontakti:
www.crctech.lv
facebook.com/crctechnologies
linkedin.com/company/crctech/

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image