BT 1 Header Bar
Baltijas vadošo izstāžu rīkotājs

Lielākā un nozīmīgākā nozares izstāde Baltijā!

28. – 30. novembrī Rīga, Latvija

“Waldec” – jūsu partneris izaugsmei

Pasaules vadošo zīmolu: “Yamazaki Mazak”, “Safan Darley” un “Timesavers” metālapstrādes iekārtas izstādē demonstrēs darba procesus un inovatīvus risinājumus, kas palīdz uzņēmumiem vienkāršot potenciālo nākotnes ieguldījumu projektu novērtēšanā, palielināt esošo iekārtu jaudu, uzlabot darba plūsmas procesus un iekļaut zaļās enerģijas risinājumus, veicinot ilgtspējīgu darbību.

Metālapstrādes tirgus piedzīvo straujas izmaiņas. Konkurējošajā vidē uzņēmumiem, kuri pasniedz sevi kā inovatīvus, efektīvus un orientētus uz precīziem inženiertehniskiem risinājumiem, ir vieglāk pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Uzņēmums vēlas demonstrēt iespējas, kas ļauj uzņēmumiem izvērtēt potenciālos nākotnes ieguldījumu projektus, palielināt esošo iekārtu kapacitāti un uzlabot esošos darba plūsmas procesus.


“Waldec” ir pasaules zīmolu aģents un izplatītājs metāla un polimēru rūpniecības nozarē. Baltijā mūs pazīst ar plašām zināšanām par metālapstrādes iekārtām, instrumentiem un elastomēriem no gumijas un poliuretāna. Uzņēmums piedāvā risinājumus, kas atbilst klientu ražošanas vajadzībām, un nodrošina augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus.

Kontakti:
https://waldecgroup.com/
linkedin.com/company/waldec
facebook.com/WaldecGroup

Image